Post by diawiiknowesan on Feb 12, 2022 7:20:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ben the Dog IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodların səhv nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ben the Dog 2022 version ▞▞▞
Çox. gözəldi. Mütləq. Oynayın.
Ən sevdiyim oyunlar Tomla danışır, Benlə danışır, zəncəfillə danışır və tomla danışır.
Hardan bilirsize gözündə kamera var. Kamera zad hecne yoxdu
bu proqram əladır bu proqram çox əyləncəlidir və mən həqiqətən Forever oynamaq istəyirəm! Mən bilmirdim, çünki Ben onun ödəniş təcrübələrini edə bilməyəcəyinizə görə üzr istəyirik ki, uşaqlar baya!
Onun gəyirmə düyməsi var, daha çox deməliyəm? Mənə və uşaqlarım üçün tamamilə gülməli, lol.
Talking Ben Entretenimento rzrz
Bu oyun həqiqətən yaxşıdır. Bütün bunlar balacaları elə düşünür ki, Ben onlar kimi olmağa çalışır
Bu proqram açıq-aşkar bir casusdur...Mən bura sadəcə insanları xəbərdar etmək üçün gəlmişəm ki, bunu yükləməsinlər..Sizi xəbərdar edirəm-Sizi izləyə bilər, bir də şübhəli odur ki, oyun çox sakitdir...Heç bir şey getmir. açıq..Mikrofonunuza icazə vermək istəyirsinizsə, verməyin! Söhbətinizi eşidə bilər
Həddindən artıq reklam
Mən bir şey deməzdən əvvəl bu proqram haqqında fikirləşirəm ki, bu qorxulu DEYİL, amma bu, pis oyundur, əgər uşağınız işini bitirdikdən sonra bu Ben-i boşqablarının arasından oynadırsa və o, spirt yeyirsə, məncə, bunu dəyişməlisən, o zaman dəyişdirməkdə uğurlar gətirəcək. o 😍
Bu oyunu və bacımı sevirəm və reklam yoxdur. üçün ÇOX YAXŞI. uşaqlar üçün 🙂👍
Mən it Benlə danışmağı sevirəm. Bundan başqa, oyunun çox işi yoxdur. Amma telefon zəng çalanda xoşuma gəlir, deyir Ben !!
Səhv var, oyun əlavə etməyə baxdıqdan sonra oynamağı təklif edir, lakin işləmir.
Proqram yaxşıdır, lakin siz adlı yeni oyun əlavə edə bilərsiniz: My talking ben.
Bu uşaqlar üçün deyil və gözündə bir kameb_ var əmim oğlu onun gözlərinə baxmağa başladı və adamı gördü və kimsə onu incitmək üzrəymiş kimi ağlamağa başladı, bu əyləncəli oyun deyildi, onun həqiqətən olub olmadığını görmək üçün oynamalı oldum bu əla oyun deyildi mən ona 1 ulduz verirəm üzr istəyirəm
Mən Benin qarnını soxduğum zaman benin gözləri qorxulu olur, ona görə də qorxutmayın, ona beş ulduz əlavə edəcəm və bu məni qorxutdu.
Mən sizin bütün oyunlarınızı sevirəm. Danışan Tom, danışan Tom qəhrəmanları tire, danışan Tom qızıl qaçış, danışan Angela2......... Və hamısı.. İnsanlara baxma lənətə gəlmiş kometa Mən bir gacha youtuberəm amma oyunlarınızı sevirəm.. .. Səni sevirəm Tom......
Bu oyuna nifrət edirəm, hətta mini oyunları da yoxdur, sadəcə başqa oyunlar üçün reklamlar var. Onun edə biləcəyi yeganə şey öz pulunuzla almalı olduğunuz kimyəvi maddələrdir. DAHA PİS OYUN
Yaxşı oyundu
İndi endirilir, lakin quraşdırma deyir və açılmır
Bunun gozunda kamera yoxdu
belə bu oyunuda gözəldi mende my talking angela 132 level tomdada 98 levelem
Sssssds
Həddindən artıq reklam. Ümumilikdə yaxşıdır
Bu oyun çox ürpertici görünür, baxmayaraq ki, bu oyun çox əyləncəlidir? lakin biz elmlə məşğul olanda və Mikrofonunuzu yandırmayın deyən bəzi ppllərlə məşğul olanda bu çox darıxdırıcı və qorxulu görünür! Mən uşaq olanda bu oyunu xoşlayırdım qardaşımla oynayıram heç nə olmaz uşaqlar narahat olmayın. siz uşaqlar bunu bəyənmirsiniz amma uşaqlar bunu bəyənə bilər! Bəli, qorxursan, amma yükləmək istəyirsənsə.. Qorxursansa, bu oyunu yükləməsən yaxşı olar, gedin başqa bir oyun oynayın və bəli, mənim fikrimcə, mənə əsəbləşməyin, zəhmət olmasa, sağolun😊😊😊
Bu ela oyundu Bu oyunu men birdefeyuklemisem Indi tezeden yukluyub oynayacam
Mən oyunu sevirəm, amma indi bir neçə ay oynadıqdan sonra darıxdırıcı oldu, amma hələ də oyunu oynayıram. ancaq eyni deyil.
ağladı
ela oyundu gece uzayli gelir
belə şey görməmişdim əlaaaaaaa süper
Sənin o iti yedizdirməkdən başqa çox şey etməni bəyənmədim
Bu ən gözəl oyundur
Animasiyalar çox pisdir.amma 7-ci geyim tərəfindən hazırlanmış digər gzmelər bir növ ustad əsərdir.amma bu oyun tamamilə darıxdırıcıdır.
BU OYUN onun narkotik şüşəsinə bənzəyən şüşədən içəcəyi oyuna uyğun deyil və mən də telefonuma bendən "bir az əylənməkdə qəbahət yoxdur " deyə bildiriş aldım və mən bunu alanda bildiriş cinsi səsləndi BU TƏTBİQİ QURAŞDIRMAYIN
Yox ay canım qurban mənidə basa düs diyir url ünvanı daxil siz
hamı diqqətli olun, ona görə eşitdim ki, sizə qulaq asmaq lazımdır və əgər çıxsa onu silin, çünki gecələr o, hələ də sizi və Tom, Angela və Ginger kimi dostlarını eşidəcək və gözlərinə yaxından baxsanız, pepole görəcəksiniz. onlar qaçırırlar, ona görə də diqqətli olun və uşaqlarınızın bunu oynamasına icazə verməyin və ya uşağınız heç vaxt bunu oynamırsa
Yaxşıdı amma alma şüşəsini niyə atır? Üstəlik, onun geğirməsi çox pisdir. Qəzəbli gözlər də qəribədir. Sadəcə telefonla danışır. Təcrübələr edərkən gülüşü də ürpertici olur.
Mən bu oyunu bir növ bəyənirəm və bacım bu oyunu çox xoşlayır Bacım Ben ilə telefonda danışa bilir bu hissəni bəyənir Amma bir az darıxdırıcıdır
pis deyil
ela
Mən bu üç ulduzu aldım, çünki Ben laboratoriyada idi, o, iki iksir içdi, narıncı, mavi, narıncı, qulaqlarından tüstü çıxırdı və niyə Ben Tomun ən yaxşı dostudur?
Çox darıxdırıcı paltarlar, mini oyunlar və vanna otağı kimi yeni şeylər əlavə edin və buna bənzər bir şey əlavə edin.
Hole.io Arcade gpe
Darıxdırıcı............ və tamam
Ben danışmaq o qədər xoşdur ki, iksir oynaya və zəng edə bilərsiniz
Bu qorxuncdur və mənə dedi ki, bu məni öldürəcək, mən dəhşətə gəlirəm, 11 yaşım var, həm də ürpertici olduğu üçün onu silmişəm. Şükürlər olsun ki, kameram örtülmüşdü...
Bu proqram iyrəncdir. Mən bütün materialı bəyənirəm 7 oyun bunu qəbul edir. İksirlərimiz çox tez tükənir.😠😬😡😖
Bu yaxşı oyundur, amma mən sizə 3 ulduz verəcəyəm
Talking Ben the Dog Aliwan qlh