Post by diawiiknowesan on Feb 12, 2022 6:59:27 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežotas atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
V oops the not line w king d in king m en help IgRon spsaons
Spēle ir lieliska, taču tajā ir daudz reklāmu par visu, ko darāt, piemēram, vācot pastiprinātāju, jums ir jāiziet cauri reklāmai, piemēram, es teicu, mīlu spēli, vienkārši ienīstu visas reklāmas, kas to uzlabo, un jūs būsiet lieliski.
Kādreiz spēlēju šo daudz..reklāmas tagad ir smieklīgas! Pat par sludinājumu nevar samaksāt..meklēšu citur..
Man spēle ļoti patīk un spēle bija pārāk interesanta 😊😊😊😊😊
Man ļoti patīk šī spēle, un man to ir ļoti viegli spēlēt. Kad esmu noguris, es spēlēju šo spēli, un viss mans nogurums ir pagājis. Es to novērtēju ar piecām zvaigznēm.
Puse spēles laika tiek pavadīta, gaidot reklāmas vai pārejas animācijas. Spēle pati par sevi ir diezgan laba, taču to aizsedz daudz nevajadzīgu "augļu".
Labi
Tik jautri un interesanti priecīgi. Apbrīnojami. Krāsains. Citā šīs spēles daļā ir māja, kurā Marija lūdz remontu un atjauninājumu. Man patīk arī izklaidēties to labot. Ja uzvarēsit spridzināšanas daļā, varat pāriet uz nākamo līmeni, lai salabotu māju. Manuprāt, tas ir izaicinājums. Saglabā jūsu smadzeņu fokusu. Patiesi jautra spēle. Es to izbaudu Labi.
tikai 1. līmenī. atgriezīsies ar vērtējumu. Es tiešām izbaudu spēli. Man patīk grafika
Interesanti un ļoti viegli spēlējami
Mouse Simulator : rat rodent animal life シミュレーション gyjn
Candy Legend Nezahtjevne igre mght
Nepatīk reklāmu daudzums
Es tikai tagad lejupielādēju spēli. Redzēs, kā būs tālāk. Paldies.
Šī spēle ir jautra, nevis grūta, jūs faktiski varat iziet cauri līmeņiem! Es gribētu zināt, vai spēle tikko beidzas?
Tiek rādīts pārāk daudz reklāmu
Pārāk daudz papildinājumu un uznirstošo logu
Daudzām reklāmām es esmu pametis šo spēli pēc 12 līmeņiem.
Pārāk daudz reklāmu. Gandrīz katrā līmenī ir reklāmas. 1/5
Lūdzu, izstrādātāji pielāgojiet spēli tā, lai spēlētājs varētu klausīties citu mūziku, nevis to mūziku, kas ir instalēta ar jau iepriekš paldies
jautri, daudz papildinājumu, bet jautri.
Jaunā funkcija ir briesmīga, ļoti traucējoša 👎👎 Jaunā grafika ir šausmīga, lūdzu, mainiet to atpakaļ
tā ir lieliska spēle, ko spēlēt tualetē, un man patīk tas, ka tajā nav mikrotransakcijas
Ir labi. Līmeņi sākumā nav ļoti grūti, bet tas nomierina, kas man patīk
Šajā spēlē ir pieejami tikai 1629 līmeņi. Gaidu jūsu nākamo līmeņu atjauninājumu. Esmu to visu pabeidzis
Man patīk šī spēle.
Bija ok. Tikai kaut kas laika tērēšanai, bet tagad tas ir tik ekstrēmi ar reklāmām, ka es vairs nevaru to spēlēt, turklāt līmeņi šķiet tik nejauši ģenerēti, ka daži ir tik grūti, ka man ir nepieciešami 25 mēģinājumi, lai tos pārvarētu. Es sasniedzu 1557. līmeni vairāk nekā pāris gadu laikā.
Atvainojiet, ir jāatinstalē pietiekami laba spēle, tikai PĀRĀK DAUDZ REKLĀMU lol Un, godīgi sakot, es nekad to neesmu teicis par lietotni, un gadu gaitā esmu daudz instalējis, izņemot sludinājumus 2 katrā līmenī un, ja vēlaties atvērt lādi pēc līmeņa jūs to uzminējāt, jums ir jānoskatās cita reklāma, izņemot sludinājumus, tas ir labi
Pēc jaunās versijas atjaunināšanas. Spēle neinteresē.
paldies tev
līdz šim būtu labi, ja būtu mazāk reklāmu
uz daudzām reklāmām
Labs laiks, bet grafika ir ļoti vienkārša un spēle pārāk vienkārša... domāju, ka tā ir paredzēta maziem bērniem...
Pārāk daudz reklāmu ik pēc 5 sekundēm
tā ir laba spēle
تبلیغ داره ذوق بازی رو از آدم میگیره
nekas interesants šajā spēlē. Candy Crush ir labāka par šo spēli
pārāk pārāk daudz reklāmas tik garlaicīgi .... bet spēle ir jauka ...
Man vienkārši nepatīk uznirstošās reklāmas
Es sasniedzu 1556. līmeni, bet pēdējā laikā spēle kļūst melna un tukša spēles laikā, un parādās reklāmas. Pēc tam man jāsāk līmenis no sākuma un katru reizi jāzaudē sirds. Esmu ļoti vīlies. Tāpēc nav nekāda prieka spēlēt. Esmu atjauninājis, bet problēma joprojām pastāv. Es izdzēšu spēli, ja tas netiek novērsts. Vairāki cilvēki saskaras ar tādu pašu problēmu. Rezultātā es novērtēju tikai 1 zvaigznīti.
Man patīk tava spēle tās jautrās telpas celtniecība kļūst pārāk dārga garlaicīga ēka izmanto visus tavus punktus nē es domāju, ka ir pienācis laiks atvadīties kļūst garlaicīgi
Es novērtēšu jūs ar 2 zvaigznēm, jo jums ir pārāk daudz pievienoto
Pārāk daudz lētu reklāmu bērniem.
Tā ir ļoti viegla un jautra spēle, taču tā var pievienot divus pirms līmeņa sākuma un vienu beigās
Jautri un ļoti intensīvi. Es spēlēju šo spēli, lai atbrīvotu stresu. Šī impulsīvā un intensīvā spēle darīs to un vēl vairāk jums un ikvienam, kas spēlē. man tas patīk. PALDIES izstrādātājam, kurš izveidoja šo spēli. MILZĪGI DIVI ĪKŠĶI. No Džozijas...
Izskatījās tiešām mīļi. Es sāku to spēlēt, un otrā lieta, ko mazā vecā dāma teica, ka viņa zvēr, izmantojot vārdu Dievs. Es pazīstu dažus cilvēkus, kam tas nav svarīgi, bet dažiem no mums tas ir darījuma lauzējs. Es izdzēšu spēli, pirms pat sāku to sākt.