(Android/iOS) Pop Breaker: Blast all Cubes apgauti kodas daugiau kristalų
Feb 12, 2022 6:50:24 GMT -5
Post by diawiiknowesan on Feb 12, 2022 6:50:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pop Breaker: Blast all Cubes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pop Breaker: Blast all Cubes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgauti kodas daugiau kristalų ▞▞▞
▞▞▞ Pop Breaker: Blast all Cubes 2022 version ▞▞▞
Įdomus žaidimas, bet iš tikrųjų žaidimas per paprastas
Įdomus žaidimas, bet skelbimai erzina ir per dažni.
LAME A-F
Pop Breaker: Blast all Cubes Головоломки ryqj
Įprasta, puiki grafika
Nebandysiu tai ištaisyti, arba aš pašalinsiu !!!!!!!!
Geras kol kas. Skelbimai šiek tiek erzina, tai nemokama.
Linksmos, nuostabios spalvos ir taip smagu žaisti! Ačiū!
Kiekvienas turėtų išbandyti šį žaidimą, nes jis labai atpalaiduoja.
Labai idomus
Linksmas žaidimas, jokių problemų su žaidimu, tiesiog geras poilsis!
Mėgstu šį žaidimą labai atpalaiduojantį
Įdomus žaidimas, kuris man labai patinka. Tai suteikia man daugiau laiko galvoti apie tolesnius veiksmus, o ne pradėti žaidimus su laikmačiais.
5 žvaigždučių žaidimas .labai smagus.labai storas, aš esu 105 lygio
Tai labai įdomus spalvingas pramoginis žaidimas, kurį galima tyrinėti ir žaisti.
Pop Breaker: Blast all Cubes Câu đố aby
Per daug skelbimų!
Nuostabus žaidimas, jis atpalaiduoja, padeda mane nuraminti ir nuliūdinti. Jums patiks; Taip pat, būdamas karantine, esu tikras, kad jūs išgyvenate sunkią dieną namuose su namų ruošos darbais vaikais ir gaminate maistą, o ne tvarkote virtuvę, būtų malonu atsipalaiduoti žaisti žaidimą, paimkite puodelį arbatos, o gal užkandžių pyragaitį ar sausainį atsitraukite ir mėgaukitės save 🤗🤗🇺🇸🇺🇸Dieve, palaimink Ameriką
Tikrai geras atpalaiduojantis žaidimas. Man tai labai patinka. Taip ir toliau 😍
Puikus žaidimas praleisti laiką
Gr8 kol kas. Man patinka, kad viskas prasideda lengvai, tada palaipsniui tampa sunku. Kol kas pinigų neišleidau. Žinoma, jūs uždirbate monetų pakeliui.
Pop Breaker yra labai smagus... Man patinka viskas, kas susiję su žaidimu.
Labai priklausomas. Pradėkite iš naujo, nes tai puikiai išvalo mano mintis
Kažką panašaus žaidė anksčiau. Bet kai praradote lygį, jūs taip pat pradėkite nuo pradžių. Mėgstu muziką, ypač persekiojančią, tai mano mėgstamiausia kiekvieną vakarą.
Labai smagus žaidimas. Kai pradedi, sunku sustoti.
Labai atpalaiduoja ir tai labai svarbu dabar, šios siaubingos pandemijos viduryje. Labai padeda
Puikus žaidimas labai mėgaujuosi
Tai labai atpalaiduoja! Nėra laikmačio IR jūs gaunate 10 gyvybių. (Dauguma tokių žaidimų duoda tik 5!) Galite sutaupyti įsigydami galių, kurias perkate su „žaidimo monetomis“, kurias laimite. Tai gana paprastas žaidimas, bet mums visiems kartais reikia paprasto, tiesa? Gero darbo kūrėjai! 😊
Geras smegenų stimulas
Pop Breaker: Blast all Cubes Mõistatusmängud jkdr
Man patinka šis žaidimas. Tai šiek tiek skiriasi ir tam reikia naudoti savo smegenis. Tai šaunu vyresnio amžiaus žmonėms. Aš taip pat turiu problemą! Iššokantis įvertinimo langas neišnyks, kol nesutikčiau įvertinti. Kažkaip ne kietas!
Linksmas atpalaiduojantis žaidimas
Per daug skelbimų!
Blogiausia
Pop Breaker: Blast all Cubes Geduldsspiele bqx
Šiame žaidime dalyvavau tik šiandien, bet kol kas viskas gerai
Tai linksma. Gražiai leidžia laiką.
Popbreaker.blastall
Gražu ir malonu
Atsisiunčiau ir dvejojau, bet dabar, tiesą sakant, esu užsikabinęs. Ačiū, tai geriausia 👌
Patinka
Gana anksti žaidime prašyti įvertinimo ir tikrai neleisti tęsti tol, kol jo nesuteiki. Grafika puiki, žaidimas sklandus. Tikiuosi, kad kai aš dar toliau, manęs neprašys mokėti už toliau žaisti. Ir iki šiol nemačiau jokių nurodymų, kaip redaguoti žvaigždučių skaičių. Tikrai norėjau jam skirti 3 žvaigždutes vien todėl, kad paprastai nesuteikiu įvertinimų iki maždaug 18 ar 20 lygio.
Taip pat tik pradeda linksmintis
Aš esu visiškai priklausomas nuo šio žaidimo. Tačiau norėčiau, kad būtų galimybė pamatyti savo pergalių ir pralaimėjimų skaičių. Be to, aš pradėjau tai daryti savo dukrai ir ji tapo priklausoma tik po 2 dienų. 😻
Per daug kartų žaidžiau vieną žaidimą! Kiškučių nėra! Tikrai ydingas žaidimas. Noriu pereiti prie kito ir nėra kur eiti! Man patinka žaidimas, bet negaliu likti! Nėra jokios pagalbos!
Brothers in Arms™ 3 Аркадни jfcs
Neblogai tik dėl daugelio skelbimų
Greitas, lengvas, atpalaiduojantis žaidimas
Pasidaro šiek tiek nuobodu
Smagu žaisti. Labai mažai skelbimų, trukdančių jūsų žaidimams. lengva žaisti, nėra labai sudėtinga.
Norėčiau pamatyti savo rezultatą ir kokio lygio lm apskritai, tai šaunus žaidimas.